Ben je jong en wil je meedenken over de toekomst Meierijstad?

 

Wat vind jij belangrijk voor de toekomst van Meierijstad? Wat is jouw stip-op-de-horizon? Wat zie jij als kracht van – of juist als kans voor – onze gemeente? Ben je jong, enthousiast en vind je het leuk om mee te denken, mee te dromen en mee te doen? Pak je kans en meld je aan voor JOIN’M.

En kom naar het pizza-beraad op woensdag 12 september van 17.00 – 19.30 uur in het stadhuis in Veghel.

Wees er snel bij!

Het aantal plaatsen is beperkt (maximaal 15) dus wees er snel bij! Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar lvanderswaluw@meierijstad.nl. Graag je naam, leeftijd, woonplaats en telefoonnummer vermelden. Je krijgt dan zo snel mogelijk meer informatie. De bijeenkomst is onder begeleiding van communicatiebureau Imagro. Jongeren tot 30 jaar mogen zich aanmelden.

Waarom?

De gemeente Meierijstad is bezig met het vorm geven van het citymarketingbeleid. Daarbij draait het om vragen als: hoe zetten we Meierijstad op de kaart? En wat willen we daarmee bereiken? Wat is onze belangrijkste toekomstdroom? Juist omdat het om onze toekomst gaat, nodigen we jongeren in onze gemeente nadrukkelijk uit om hun stem te laten horen.

Voor in de agenda

Op woensdag 3 oktober van 16.30 – 21.00 uur houden we een vervolgbijeenkomst over de toekomst van Meierijstad. Daarbij zijn alle inwoners van Meierijstad van harte welkom. De jongeren van JOIN’M krijgen op woensdag 3 oktober de kans om hun toekomstdroom te presenteren. Een definitieve uitnodiging voor deze sessie volgt nog. Ben je of bent u geïnteresseerd? Noteer de datum dan alvast in de agenda!

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Lisette van der Swaluw, beleidsmedewerker citymarketing van de gemeente Meierijstad: lvanderswaluw@meierijstad.nl of (06) 30 21 75 82