In het middenschip van de Sint Lambertuskerk in Veghel is op vrijdag 26 oktober de tweede editie van het Deken van Miert Penning Gala. Een uniek event met een programma van culinair en muzikaal topniveau. Tijdens het Gala ontmoet ondernemend Veghel elkaar en wordt de Deken van Miert Penning uitgereikt. Er zijn slechts veertig tafels beschikbaar, dus reserveer snel.

Twee jaar geleden overhandigde gastheer René Bastiaanse de Deken van Miert Penning aan Mars vanwege de grote bijdrage aan de industriële ontwikkeling en de werkgelegenheid in Veghel. Ook de congregatie van de Zusters Franciscanessen mocht een erepenning voor hun belangrijke levenswerk in ontvangst nemen.

De komende editie wordt opnieuw een Veghels icoon’ gehuldigd: een persoon, instantie of onderneming die van bijzondere betekenis is of was voor de Veghelse gemeenschap. Ook staat een lokaal goed doel centraal. Met de opbrengst van het gala in 2016 werd een verwenzorgbus voor vier Veghelse zorginstellingen gefinancierd. Dit jaar ondersteunt de stichting de ontwikkeling van de natuurspeeltuin in het Julianapark.

by Maurice Vinken / www.kleurstof.eu

 

 

Waar: Sint Lamertuskerk, Markt, Veghel

Wanneer: vrijdag 26 oktober

Reserveren: Telefonisch via Paul van Dieperbeek (06) 41 28 55 50 / sales@dekenvanmiertpenning.nl.

http://www.dekenvanmiertpenning.nl