Inleveren bloemen!

Een ieder die (een) FlowerPower op de Vlagheide bloem(en) in zijn/haar bezit heeft verzoeken wij deze voor 10 september aanstaande in te leveren bij onderstaande inleverpunten.

Het betreft hier:

  • Cor van Schie bloemen aan de Udensweg 8 te Veghel. Inleveren kan binnen bij de kassa onder vermelding van FlowerPower op de Vlagheide. Één en ander tijdens openingstijden.
  • Grasveld Carin Simons aan de Veghelsedijk 64 te Wijsbosch. Bloemen kunnen in het gras bij de rest gestoken worden zonder voorafgaande toestemming.

Verder danken wij iedereen die geïnspireerd en gecreëerd heeft!

 


Meierijstad staat dit najaar uitgebreid stil bij de 75-jarige herdenking van de bevrijding van Schijndel, Veghel en Sint-Oedenrode. Als symbolisch eerbetoon aan de bevrijders van toen wil kunstenares Carin Simons op 14 september 2019 duizenden bloemen van restafval ‘planten’ op de Vlagheide, de voormalige vuilstort in hartje Meierijstad.  Voor Carin staan bloemen symbool voor vrijheid. Wil jij alleen of samen met anderen meedoen aan Flower Power op de Vlagheide?

Kijk voor meer informatie op www.meierwijstad.nl of haal een startpakket bij het gemeentehuis of bij de bibliotheek in Veghel, bij de nevenvestigingen van het gemeentehuis in het Spectrum in Schijndel of aan het Burgemeester Wernerplein in Sint-Oedenrode of bij de VVV in Schijndel of Sint-Oedenrode. Wij hopen op een enorme bloemenzee!