Ons Boek

Miriam Storck begeleidt als vrijwilliger twee schrijfkringen in Bibliotheek Veghel. In de schrijfkringen wordt gewerkt aan het plezier in taal. Samen met de deelnemers heeft Miriam het idee opgepakt om een boek te gaan schrijven. Al snel werd gesproken over “Ons Boek”. In dit boek schrijft Miriam over de belevenissen van de schrijfkringen. Vrijheid is een rode draad in het boek en er worden persoonlijke verhalen verteld.

Boekpresentatie

Op 14 september om 13.30 uur vindt de boekpresentatie plaats, daar waar het allemaal ontstaan is: Bibliotheek Veghel. Tijdens de boekpresentatie vertellen Miriam en de andere schrijvers over het ontstaan van het boek en er worden een paar fragmenten voorgelezen. Er is muziek en natuurlijk wordt er gesigneerd door Miriam Storck en verschillende schrijvers die meewerkten aan het boek.

Datum

De datum 14 september is speciaal gekozen omdat deze in de Week van de Alfabetisering (9 t/m 15 september) valt en omdat dat ook de periode is waarin 75 jaar bevrijding van onze regio wordt gevierd.

Aanmelden

De toegang is gratis. Reserveer een plaats via deze link.
Meike Boertjes (mail: vmb@nobb.nl)