Vlucht naar de vrijheid

Theaterkoor Stem heeft anderhalf jaar gewerkt aan deze zelfgeschreven muzikale productie.

Het verhaal neemt je mee naar een escaperoom waar twee groepen met elkaar de strijd aan gaan om zo snel mogelijk uit meerdere kamers te ontsnappen. Als je maar gebruik maakt van elkaars kwaliteiten kan dat toch niet zo moeilijk zijn! Maar de samenwerking loopt allesbehalve op rolletjes. Tijdens de voorstelling lopen heden en verleden door elkaar heen, en komen onverwachte emoties los.

De voorstellingen stonden oorspronkelijk gepland voor 13, 14 en 15 maart 2020. In verband met het Coronavirus zijn de voorstellingen verzet naar 18, 19 en 20 juni 2020.

Mocht u al kaartjes hebben gekocht, dan blijven deze gewoon geldig volgens het volgende schema: kaartjes voor vrijdag 13 maart zijn geldig voor donderdag 18 juni. Kaartjes voor zaterdag 14 maart zijn geldig voor vrijdag 19 juni, en kaartjes van zondagmiddag 15 maart zijn geldig voor zaterdag 20 juni.

Mocht dit u niet uitkomen, dan kunt u contact opnemen met penningmeester@theaterkoorstem.nl waarna wij samen met u naar een alternatief kijken.

Locatie: De Brink, Antoniusplein 7, 5466 PE Eerde.

Meer informatie via: www.theaterkoorstem.nl of secretariaat@theaterkoorstem.nl. Kaartjes zijn te bestellen via deze link.

Sint Antoniusplein 7, 5466 PE Eerde