STICHTING OPERATION MARKET GARDEN 14 & 22 SEPTEMBER

In het kader van de herdenking van Operatie Market Garden is er zaterdag 14 september in de middag een herdenkingstocht van circa 400 historische militaire voertuigen. Voor een veilige passage van deze 8 km lange colonne en om de bereikbaarheid van de hulpdiensten te kunnen waarborgen wordt de route van deze colonne volledig afgesloten voor al het andere verkeer.

Deze colonne komt op zaterdag 14 september vanuit Leopoldsburg naar Meierijstad.

Op zondag 22 september in de ochtend vertrekt de stoet uit Meierijstad naar Nijmegen.

Indien uw woning, bedrijf of organisatie is gelegen op of in de nabijheid van de routes dan is het mogelijk dat u hinder ondervindt van deze tijdelijke wegafsluiting en zelfs tijdelijk onbereikbaar kan worden.

Wij hopen dat u voldoende in gelegenheid bent om rekening te houden met de wegafsluiting en overlast / hinder kunt voorkomen.

14 september 2019 ⇓

22 september 2019 ⇓

Meer informatie over de drie routes (straatnamen en dergelijke) vindt u in dit pdf-bestand: Routes 14 – 18 en 22 september 2019.

Opgelet (bericht 13-09-2019): in verband met een begrafenis is de route van de LTF op 18 september 2019 gewijzigd. Zie hieronder de correcte route.

LIBERATION TASK FORCE 18 SEPTEMBER

In het kader van de herdenking van Operatie Market Garden is er woensdag 18 september in de ochtend een herdenkingstocht door Meierijstad van ca. 400 historische militaire voertuigen verspreid over diverse groepen en diverse routes. Onder begeleiding van de politie en verkeersregelaars zullen zij in colonne deelnemen aan het reguliere verkeer, behalve op de vermelde stopplaatsen, zal er geen sprake zijn van wegafsluitingen. De verwachting is dat eventuele overlast hierdoor beperkt zal blijven.

Voor dringende vragen kunt u contact opnemen met de gemeente Meierijstad, telefoon 14 0413