Een restje rijst en overgebleven aardappels zijn bekende kliekjes. Op 24 en 25 maart willen we je in De Verspillingsfabriek laten zien en proeven dat je met dit en ander overgebleven voedsel nog een heerlijke maaltijd kunt maken. Op deze dagen richten we een pop-up restaurant in rondom het thema voedselverspilling. Zaterdag 24 maart kun je genieten van een heerlijk diner en op zondag de 25ste ben je welkom voor een brunch. We hebben elke dag plek voor 100 mensen.

Op zaterdag ben je welkom vanaf 17.00 uur. Na een welkomstdrankje met een hapje en een presentatie over De Verspillingsfabriek kun je opscheppen van een heerlijk buffet. Op zondag gaan we open om 11.00 uur en ga je om 11.30 genieten van een lekkere brunch. Beide dagen zijn de kosten € 10,- per persoon. Vind je als gast het diner meer waard, dan staat het je vrij om ter plaatse een donatie te doen. Deze gaat naar een goed doel in de omgeving van Veghel. Iedereen schuift lekker bij elkaar aan, dus ben je alleen dan ben je ook van harte welkom.

Zin in een gezellige avond, heerlijk eten en wat inspiratie om te koken met kliekjes? Meld je dan aan op info@deverspillingsfabriek.nl


Datum: 24 + 25 maart
Locatie: THREE-SIXTY Huygensweg 10 5466 AN Veghel

deverspillingsfabriek.nl