Op 24 en 25 maart wil De Verspillingsfabriek laten zien en proeven dat je met overgebleven voedsel nog een heerlijke maaltijd kunt maken. Op deze dagen verschijnt er een pop-up restaurant  rondom het thema voedselverspilling. Zaterdag 24 maart kun je genieten van een heerlijk diner en op zondag de 25ste ben je welkom voor een brunch. Elke dag is er plek voor 100 mensen.

De Verspillingsfabriek wil mensen laten zien en proeven dat je de meest lekkere gerechten kunt maken van eten dat normaal verspild zou worden. Of het nu gaat om kliekjes die regelmatig overblijven of eten dat afgekeurd wordt in de keten omdat het te groot, te klein, krom, dik of op andere wijze misvormd is. Samen met de koks van Hutten gaan geniet je van lekker eten en drinken. Daarbij is de organisatie afhankelijk van het aanbod dat ze zullen krijgen. Het is daardoor lastig van tevoren rekening te houden met dieetwensen. Geef dit op de avond of middag even aan. Op zaterdag ben je welkom vanaf 17.00 uur. Na een welkomstdrankje met een (verspild) hapje en een presentatie over De Verspillingsfabriek kun je opscheppen van een heerlijk buffet. Op zondag gaan we open om 11.00 uur en ga je na de presentatie genieten van een lekkere brunch. Beide dagen zijn de kosten € 10,- per persoon. Vind je als gast het diner meer waard, dan staat het je vrij om ter plaatse een donatie te doen. Deze gaat naar een goed doel in de omgeving van Veghel. Iedereen schuift lekker bij elkaar aan, dus ben je alleen dan ben je ook van harte welkom.

Zin in een gezellige avond, heerlijk eten en wat inspiratie om te koken met kliekjes? Meld je dan aan op info@deverspillingsfabriek.nl